17. jul
VERDIER: Helge Gudmundsen. Foto: Privat
 
Livets utfordringer i Kjerkestua i Holter
HOLTER: Onsdag 27. september gjester Helge Gudmundsen Kjerkestua i Holter med foredrag om temaet Verdien ligger i personen, ikke i prestasjonen.

Publisert: 25.sep.2017 06:00
Oppdatert: 22.sep.2017 10:53

Kirken i Nannestad starter denne høsten i samarbeid med Overraskelse et nytt tilbud, temakvelder om livets utfordringer.

– Først ut er Helge Gudmundsen med temaet Verdien ligger i personen, ikke i prestasjonen. Gudmundsen er en kjent foredragsholder, som tidligere har vært ansatt i NRK i en årrekke, sier Magne Lunde

Helge Gudmundsen kan se tilbake på nesten 30 år som frivillig i sitt lokale idrettslag i Trondheim, Flatås IL. Han har tatt lederutdannelse i Norges Fotballforbund, og har hatt mange verv innen fotballmiljøet. De siste 21 årene har han vært trener og leder for Flatås Lions, et fotballag for funksjonshemmede.

NRK har laget TV-dokumentaren «Løvene fra Flatåsen», og Helge har selv skrevet bok om sine erfaringer. For dette arbeidet har han mottatt flere priser, og sist høst ble han tildelt Kongens fortjenstmedalje.

Onsdag 27. september kommer han til Kjerkestua i Holter. Onsdag 25. oktober kommer Per Anders Nordengen og snakker om temaet Hvordan gjøre det beste ut av livet slik det har blitt.

Den bakenforliggende målsettingen med aksjeselskapet Overraskelse er å overraske med uventede kjærlighetshandlinger, som vekker undring og ettertanke. Aksjeselskapet er rammeverket for å få dette til, og på denne bakgrunn er selskapets formål todelt: Å skaffe til veie midler for å kunne sette overraskelsesideen ut i live og å utgjøre det organisatoriske rammeverket som skal til for å virkeliggjøre ideen.

Aksjeselskapet er annerledes fordi ikke noe av det som skapes i selskapet skal tilfalle eierne. Alt skal gis bort. Det uventede skal prege aksjeselskapet, fordi selskapet skal tjene penger for å kunne overraske.

LES OGSÅ: Ekstrem forvandling av kapellet

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no