16. jul
Blir landhandleri. Loftet, her representert ved innehaver May-Lis Ekstrøm Hoel (bak til høyre) og kollegaene Rønnaug Habberstad og Erik Scott Johannessen, utvider. Snart blir det mulig å kjøpe mat på gårdsbutikken også.
 
Loftet utvider. Snart blir det mulig å kjøpe mat på gårdsbutikken
EIDSVOLL. Loftet er nominert til ny pris - og nå bygges det også ut på gårdsbutikken.

Publisert: 20.jun.2016 15:21
Oppdatert: 27.jan.2017 14:18

Snart vil det også bli mulig å kjøpe mat i førsteetasje.

- Vi bygger ut. Sauene er flyttet ut av stallen, og nede skal det gjøres om til et godt, gammeldags «Landhandleri», med servering, bakervarer og enkle lunsjretter, sier innehaver May-Lis Ekstrøm Hoel til EUB.

Hun sier framtida for Loftet, med adresse Holsjordet 39 på Hoel Vestre i Eidsvoll, ser svært spennende ut.

- Mens andre legger ned, bygger vi ut. Jeg er kjempespent, og veldig nervøs for hvordan dette skal gå. Men jeg har troen, og stå-på-viljen svikter ikke, sier Ekstrøm Hoel.

Mandag holdt hun og gjengen på gårdsbutikken på med nedvasking, riving og maling i det nye butikklokalet.

LES OGSÅ: May-Lis har brukt seks år på å skape suksessen Loftet

Serveringslokale i 1. etasje

- Vi har alltid fått mange spørsmål om vi serverer mat. Til nå har vi ikke gjort det, men det skal vi begynne med nå. Vi lager serveringslokale ut av hele førsteetasje, der stallen var før. Og så blir det kjøkken der leiligheten til de ansatte har vært. Det blir åpning av alt dette 1. oktober, sier Ekstrøm Hoel.

Hittil har Loftet anbefalt alle som har kommet å spise mat andre steder i grunnlovsbygda. Snart får de altså et bredere tilbud selv.

- Vi har kunder fra hele Norge, og mange kommer også hit fra Sverige. Vi så etter hvert at det var mulig, ved hjelp av noen grep, å få til et serveringstilbud her også. Det blir ikke gratis, men vi skal få det til innenfor en økonomisk ramme vi kan leve med, smiler May-Lis.

Satsingen på Loftet fortsetter som før, og det vil bli en enkel trapp mellom de to planene i gårdsbutikken.

- Dialogen vil bli god mellom første- og andreetasje. Vi har bygd oss opp en god og solid kundegruppe. Det er det som nå gjør det mulig å ta disse grepene, sier Ekstrøm Hoel.

LES OGSÅ: Kåret til en av Norges fineste gårdsbutikker

Kan vinne pris

Parallelt med at arbeidene startet opp for fullt mandag, ble det kjent at Loftet er nominert til en ny pris. Den lokale gårdsbutikken kan bli «Årets Landlige Spire» i 2016. Navnet på de ti kandidatene ble offentliggjort, og nå er det mulig å stemme fram sin favoritt på nettsiden til bladet Lev Landlig, som, sammen med Landkreditt Bank, står bak prisutdelingen. De fem kandidatene som får flest stemmer, går videre i konkurransen. Det er en fagjury som tar den endelige avgjørelsen.

- Dette er en stor fjær i hatten for oss. Prisen er prestisjetung, og vi håper virkelig mange velger å stemme på oss. Dette gir oss skikkelig inspirasjon til videre satsing. Det er svært hyggelig å bli lagt merke til. Vi har allerede bygd opp en stor kundegruppe, og føler vi har fått et godt fotfeste innenfor vår bransje, sier May-Lis Ekstrøm Hoel.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no