24. apr
 
Lukket møtet da politikerne ble informert om Åsgreina-planer
NANNESTAD. Medlemmene av forvaltnings- og økonomiutvalget, utvalgsledere og gruppeledere i Nannestad har fått oppdatert status for utbyggingsplanene ved Stordammen.

Publisert: 13.mar.2017 10:44
Oppdatert: 13.mar.2017 12:19

Som EUB har skrevet tidligere er Aker en mulig investor for utbygging av boligfeltet ved Stordammen i Åsgreina. Da ordføreren innkalte til ekstra FØ-møte onsdag, hvor også utvalgsledere og gruppeledere ble innkalt, sto én sak på kartet: orientering om utbyggingen i Åsgreina.

Torstein Storækre, eiendomsdirektør i Aker, deltok på møtet. Giovanni Fili fra selskapene Luma AB og Paui AB, som ønsker å bygge ut boligfeltet ved Stordammen, har i en e-post til alle politiske partier opplyst at Aker er en mulig samarbeidspartner for utbyggingen.

– Det var veldig viktig for meg at alle politikerne fikk førstehåndsinformasjon. Det ble gitt både nyttig og riktig informasjon, sier Hans Thue, ordfører i Nannestad.

Informasjonen fra Storækre var av en sånn karakter at møtet ble lukket. Kommunestyret har vedtatt å trekke tilbake 44 millioner «fryste» kroner til en ny tverrveg mellom Åsgreina og fylkesveg 120. Dette har skapt debatt. Kommunen fastholder imidlertid kravet om at det må bygges en ny tverrforbindelse før boligfeltet kan utvikles.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no