23. jul
 
Mann i 20-årene pågrepet etter slåsskamp
En annen mann ble tatt med til sykehus med kuttskader og kul i hodet.

Publisert: 07.apr.2018 08:36
Oppdatert: 07.apr.2018 08:36

Like før klokka tre, natt til lørdag, meldte politiet om en mann som hadde blitt utsatt for vold i Jessheim sentrum. Ifølge politiets twittermelding, som kom 02.57, var mannen bevisstløs og både politi og ambulanse var på stedet.

TYDELIG PREG AV VOLDSUTØVELSE

Noen minutter senere skal politiet ha fått kontroll på gjerningsmannen. Den fornærmede skal da ha vært våken, men bar preg av å ha vært utsatt for vold.

Det har ikke lyktes EUB å få kontakt med operasjonssentralen ved Øst politidistrikt lørdag morgen, men ifølge Nrk, som har vært i kontakt med politiet, skal den fornærmede ha blitt kjørt til sykehus med kuttskader og en kul i hodet etter hendelsen. Rb.no melder at mannen ble sendt til Ahus med smerter i nakken, en kul i hodet og flere bloduttredelser.

– Politiet snakket med vitner som forklarte at han ble slått redd ned, og at gjerningsmannen skal ha yppet mot flere personer, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Begge de to involverte er menn i 20-årene. Den fornærmede skal være fra Aurskog, mens gjerningsmannen er fra Åndalsnes.

– Han innrømmet først å ha slått og sparket fornærmede, men nektet senere for dette i avhør, opplyser operasjonsleder Sandberg til Rb.no.

MINDRE KUTTSKADER

Også noe tidligere på natta var det uroligheter i Jessheim. Rundt halv tre fikk politiet en melding om en mann som var blitt slått i ansiktet.

Denne mannen skal ifølge politiet ha hatt mindre kuttskader. Politiet var også i etterkant av denne hendelsen i kontakt med de involverte og forholdet er nå anmeldt.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no