20. apr
MarchÉ: Hilde Ramsrud, Erna Kjekstad, Kathrine Wang og Eva Mathisen ønsket velkommen til Marché i 2010. Nå er det snart slutt. Foto: Magnar Haraldsen
 
Marché gir seg etter milliontap
Restaurantkjeden Marché legger ned alle restaurantene i Norge.

Publisert: 19.jan.2018 15:00
Oppdatert: 19.jan.2018 09:45

Marche har ti restauranter i Norge, inkludert veikroa på Kløfta. Etter å ha prøvd seg i Norge i over ti år, har eierne ikke klart å få driften til å gå i pluss. Kjeden har tapt penger åtte år på rad og hadde et samlet underskudd på over 100 millioner kroner i perioden 2009–2016. Derfor sier de nå adjø til det norske markedet.

UGUNSTIG

– Vi beklager at vi planlegger å trekke oss ut. De økonomiske rammevilkårene i Norge har ikke vært gunstige for konseptet vårt; derfor har vi ikke hatt økonomisk suksess, selv etter ti år, sier daglig leder Hermann Ircher i Marché International i en pressemelding. For øyeblikket har kjeden samtaler med representanter for arbeidstakerne.

Marché har til hensikt å drive de fleste restaurantene til utgangen av september 2018. Konsernet eier ikke eiendommene restaurantene står på. De håper derfor at utleierne vil forsøke å trekke til seg nye personer til å drive restaurantene langs motorveiene.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no