18. aug
AKSJON. Ei gruppe som er imot endringsforslaget til Naturmangfoldloven møtte opp utenfor Høyres landsmøte på Thon Congress Gardermoen. Foto: Privat
 
Markering mot Høyres ulvepolitikk
JESSHEIM. Nærmere 100 personer møtte opp utenfor Thon Congress Gardermoen for å markere sin motstand mot statsråd Vidar Helgesens forslag til endring av Naturmangfoldloven da Høyre åpnet sitt landsmøte der torsdag.

Publisert: 10.mar.2017 15:29
Oppdatert: 10.mar.2017 15:34

De frammøtte, som var representanter fra landbruksnæringa, jeger- og fiskerforeninger med flere, mener statsråd Vidar Helgesen og klima- og miljødepartementet forsøker å føre folk bak lyset med sitt forslag til endring av Naturmangfoldloven.

– Ulveforvaltningen går fra vondt til verre med denne endringen. Ved å markere overfor Høyre sitt landsmøte viser vi at dette ikke er greit, sier Tone Våg, styreleder for Norsk Sau og Geit.

Landsmøtedeltakerne ble utenfor hovedinngangen til hotellet møtt med paroler som «Høyre overkjører landsbygda i ulvesaken» og «Nei til ulvereservat i Norge». Statsminister Erna Solberg brukte etter det EUB kjenner til en annen inngang til konferansehotellet. Ifølge deltakere på markeringen kom hun heller ikke ut for å snakke med demonstrantene.

LES OGSÅ: Høyre samles på Gardermoen - Kvilten skal snakke om Forsvaret

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no