19. aug
LUFTROMSTEKNOLOGI. Lars-Kristian Iversen (t.v.) og Kjell Arnt Nystøl forklarer om luftromsteknologi. Foto: Sven-Magne Lilleheier/Nannestad vgs.
 
Mars-prosjektet presentert på nettverkssamling i Nannestad
NANNESTAD. I regi av Naturfagsenteret, og med initiativ fra lærerne Kjell Arnt Nystøl og Lars-Kristian Iversen, ble årets nettverkssamling for teknologi og forskningslære arrangert på Nannestad videregående skole.

Publisert: 05.apr.2017 06:00
Oppdatert: 05.apr.2017 11:47

Nettverk for teknologi og forskningslære er opprettet slik at man ved å utveksle erfaringer kan støtte lærerne i deres arbeid med programfaget teknologi og forskningslære i videregående skole. Teknologi og forskningslære er et fag som krever å være oppdatert på det nyeste innen forskning. Forskningsprosjektet Mars 2030, som elevene i Nannestad har jobbet med i vinter, er et eksempel på at skolen er helt i front i forhold til Mars-forskning.

– Teknologi og forskningslære er et kostbart fag, med tanke på materialer og som trengs. Men sammenlignet med vår samarbeidsskole i Florida, All Saints Academy, er vi ikke i nærheten av å bruke like mye penger på utstyr. Derfor er samarbeid med næringsliv viktig, poengterer Kjell Arnt Nystøl.

LES OGSÅ: Fikk «lande» romferja

Nystøl viste også til Newtonrommet på skolen. Der kan ungdomsskoleelevene teste ut realfag i god tid før de tar valget om videre studieløp.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no