20. okt
HURDAL. Prinsesse Märtha Louise kommer tilbake til Hurdal, nå sammen med sin Engleskole-makker, Elisabeth Nordeng. Dette bildet er tatt da prinsessen besøkte Hurdal syn- og mestringssenter i mai for tre år siden. (foto: Glen Widing)
 
Märtha åpner Bærekraftfestivalen
HURDAL. Prinsesse Märtha Louise og hennes makker i Engleskolen, Elisabeth Nordeng, kommer til åpningen av Bærekraftfestivalen i Hurdal, men det er, ifølge ordføreren, ikke for å snakke om engler.

Publisert: 26.apr.2017 13:30
Oppdatert: 26.apr.2017 11:43

Festivalen åpner 9. juni, da med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng til stede for å holde åpningsforedraget.

«Forandring og endring av vaner begynner innenfra og den begynner med hver og en av oss. Noen kaller det også indre bærekraft, og på veien mot et mer bærekraftig samfunn er det et viktig tema, heter det på Facebook-siden til Substainablevalley.

IKKE HANDLE OM ENGELER

– Vil ikke disse to kvinnene, som er kjent for sin Engleskole, gi festivalen et ytterligere, alternativt tilsnitt, ordfører Runar Bålsrud?

– Det har vært en av de tingene vi har vurdert, men vi har luftet ideen og forstått at det er stor interesse for å invitere disse to til festivalåpningen. Det skal ikke handle om engleskolen, og det blir ikke mer alternativt. Det handler om forandring og deres tanker rundt det. Dermed vil det bli litt mer mainstream enn Engleskolen. Jeg tror at dette kan bli spennende.

LES OGSÅ: Bærekraftfestivalen også i år på Brustad-tunet

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no