23. mar
FESTIVAL: - Her blir det musikk for de fleste ører, sier Svenn Grindvold. Foto: Privat
 
Midtsommerfestival med 10 artister på plakaten
22. og 23. juni arrangerer Eidsvoll:Live Midtsommerfestival.

Publisert: 31.mai.2018 09:00
Oppdatert: 31.mai.2018 09:17

Festivalen åpner fredag kveld, og først ut er bandene Blacklands, Thundering Voices, Nasty Dogs og The Incredible Leftovers.

Totalt står ti artister på plakaten. Lørdag, som er St. Hans-aften, kommer nemlig koret Fresco, sammen med bandene Lakameis, Runaway Boys, Rude Mood, Black Cat Bone og Eidsvoll Allstars band.

SUKSESS

Det er Eidsvoll Live som arrangerer festivalen. Svenn Grindvold forteller at det er suksessen med arrangementene dette første året som har gjort at de nå også vil satse på et Midtsommerfestival.

– Etter oppstart av Eidsvoll Live i august i fjor har vi hatt en fin sesong. Hver fredag har det vært konserter i kjelleren på Lille Barolo. Det har fungert veldig bra og det har vært godt med besøk. Vi har satset kun på band med lokal tilhørighet, og det har vært moro å erfare at så mange band faktisk finnes her i området og at det svært gjerne vil spille hos oss. Nå har vi tenkt å lage en skikkelig fest og ta med oss banda ut i Sundet og nyte sommeren, sier han i en pressemelding.

MORO

Grindvold sier det meste er på plass.

– Det har vært moro å jobbe med dette fordi de fleste er så positive til å hjelpe til. Banda vi har med skapte stor stemning på sine kvelder i klubben, og det har vært lett å få de med på festivalen. Vi har også mobilisert mange gode venner til å hjelpe oss med rigging og vakthold, påpeker han.

Arrangøren har leid inn scene og lydanlegg og lover feit lyd. Lille Barolo stiller med hele troppen sin, med servering av mat og drikke.

– Så her er alt duket for en skikkelig fest, sier Grindvold.

VARIERT

De legger opp til et variert program, bestående av flere typer band og sjangere. Fredagen vil være i rockens tegn, men et nokså heavy preg.

– Lørdagen derimot er det med et kor, akustiske innslag, rockabilly, blues, soul og R&B, og til slutt et ordentlig partyinnslag med kjente poprock låter. Begge dager avsluttes med nachspiel i Barolo-kjelleren, sier han.

Det betyr rockotek langt inn i fredagsnatta hvor det spilles rock fra 1970- og 80-tallet. Lørdag er det bluesotek hvor det spilles blues og soul fra 50-, 60- og 70-tallet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no