19. jul
SNORKLIPP. Skiskytter Johannes Thingnes Bø og tidligere Ullensaker-ordfører Harald Espelund kommer begge fra Stryn og sto sammen for åpningen av Moods of Norway-butikken på Jessheim. Bak står to av gründerne bak klesmerket, Peder Børresen og Simen Staalnacke.
 
Moods of Norway åpnet butikk på Jessheim
ULLENSAKER. Motesatsing i Jessheim storsenter.

Publisert: 21.apr.2016 13:52
Oppdatert: 27.jan.2017 14:07

Tidligere Ullensaker-ordfører Harald Espelund kommer fra Stryn hvor klesmerket Moods of Norway har sitt utspring. Sammen med skiskytter og stryning Johannes Thingnes Bø sto han torsdag for åpningen av kleskjedens nye forretning i Jessheim storsenter.

- FANTASTISK TILSKUDD

- Jeg har lyst til å gratulere oss i Ullensaker som har fått et fantastisk tilskudd til butikkjedene her i storsenteret, sier Espelund.
Som EUB har omtalt tidligere var Jessheim et naturlig valg da Moods of Norway ønsket å satse på nye butikker. I storsenteret har Moods fått tilgang til et lokale på 188 kvadratmeter.
- Vi er veldig stolte av å endelig kunne åpne dørene på Jessheim. Vi har gått og siklet på lokaler her veldig lenge, sier Simen Staalnacke, en av tre Moods of Norway-grunnleggere.

NYTT KONSEPT

Mange hadde møtt opp for å sjekke ut den nye forretningen så fort som mulig. En av de andre grunnleggerne av merket, Peder Børresen, fortalte de frammøtte at konseptet på Jessheim er splitter nytt og inspirert av blant annet sløyd- og hekletradisjoner.
- Her har vi helt sikkert verdens første strikkede prøverom, sier Børresen.
Jessheim-butikken er Moods of Norway sin 18. forretning her til lands. De har også butikker i USA og Sverige.
LES OGSÅ: Slik blir årets vårmote
LES OGSÅ: Fra MGP junior til Jessheim barnefestival

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no