20. aug
 
Museperspektiv av pusekatten
Det er noe magisk med dyr. Og mange av oss blir veldig tiltrukket og knyttet til dem og deres liv.

Publisert: 15.jul.2017 11:30
Oppdatert: 28.jul.2017 10:55

Kristian Myhrer har levert et av de tøffeste bildene vi har sett i denne kategorien gjennom årene. Med det lave standpunktet blir bildet veldig spesielt. Akkurat slik må det se ut for ei mus før katta bestemmer seg for om den skal bli mat eller ei. Vi aner ikke hvordan han har klart det, men falt pladask for komposisjonen.

Jane Bjerkli har levert flere kule dyrebilder før, og er nok en gang her med et kjempemotiv, som fortjener andreplassen. Slike bilder kommer ikke av seg selv, men vitner om tålmodighet og kunnskap. Den urolige bakgrunnen trekker dog ned.

Ida Cecilie Tømte er på tredjeplass. Hun har tydelig god kontakt med dyr, vi kan ikke se noen annen måte å komme så tett innpå en hest som ruller seg på ryggen. Og slikt blir det fine bilder av. Vi gleder oss til fortsettelsen.

REGLER OG INNSENDING: Er det du som tar årets bilde?

Med fare for å gjenta oss selv, så oppfordrer vi alle som har et kamera til å bruke det mye og lenge i sommer. Knips i vei og prøv deg fram med ulike innstillinger, brennvidder, iso og hastigheter. Altfor mange tar bilder bare i finvær, men det finnes mange gode motiver der ute ellers også. Det gjelder bare å se dem, og husk at det beste kameraet er det du har med akkurat nå.

I årets første runde i fotokonkurransen var tema bilder av barn.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no