17. jun
ALT KLART FOR ÅPNING. Den nye DNT-hytta ligger i den gamle vokterboligen på Morskogen. Mandag 1. mai er det duket for offisiell åpning – med høytidelig snorklipping i regi av Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika (Sp).
 
Nå åpnes vokterboligen på Morskogen
MORSKOGEN. 1. mai kan du få en minnerik opplevelse på sykkelsetet.

Publisert: 25.apr.2017 18:00
Oppdatert: 25.apr.2017 12:22

Da åpner nemlig en ny og ubetjent DNT-hytte i vokterboligen på Morskogen.

– Da bør du sette av tid til en god sykkeltur og ha Morskogen som turmål. Da åpner vi en ny hytte med en helt fantastisk beliggenhet; Mjøsa på den ene siden og sykkelvei på nedlagt jernbanespor på den andre, sier Margrete Ruud Skjeseth, daglig leder i Hamar og Hedemarken Turistforening. Åpningen skjer i samarbeid mellom Eidsvoll turlag, Eidsvoll kommune og Hamar og Hedemarken Turistforening, og ligger ved «nye» Mjøstråkk som går over nedlagte jernbanespor.

På åpningen 1. mai kommer Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika (Sp) for å klippe snora. Morskogen vokterbolig ligger på stasjonsområdet på den nedlagte jernbanestasjonen. Der har jernbanesporet blitt til sykkelvei og en del av Mjøstråkk og nasjonal sykkelrute nummer 7.

– Alle er velkomne, og vi håper dere kommer syklende, sier Ruud Skjeseth. Hytta er tenkt holdt åpen i sykkelsesongen – fra 15. april til 15. oktober hvert år.

LES OGSÅ: Ny tid og nye muligheter for Morskogen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no