17. jul
TESTER: Orienteringsrekruttene Lars Dokken, Alfred Røise Saxhaug, Erik Dehli Saxhaug og Ivar Røise Saxhaug tester stolpejakten. Foto: Privat
 
Nå kan du dra på stolpejakt i Eidsvoll
Stolpejakt har på kort tid blitt svært populært og spredt seg over store deler av landet. Nå har Eidsvoll orienteringslag lansert stolpejakt i Eidsvoll.

Publisert: 03.jun.2018 09:00
Oppdatert: 31.mai.2018 09:40

Totalt 20 stolper er satt ut i området Vilberg (Eidsvoll sentrum) og Råholt Skog. 2018 er et prøveår for opplegget, og dersom dette blir en suksess satser vi på større opplegg i årene som kommer sier Harald Opsahl, leder i Eidsvoll Orienteringslag.

Stolpejakten går ut på å finne stolper ute i terrenget. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned stolpejakt- applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

LES OGSÅ: Før det var gått to uker av årets stolpejakt hadde over tusen meldt seg på: – Dette har tatt helt av

-Alle kan delta og det koster ikke noe å være med. Dette skal være et lavterskel tilbud som har til hensikt å aktivisere befolkningen, både unge og gamle; inaktive, skoleelever, etc.– eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i nærområdet.

Ullensaker og Gjerdrum har allerede stolpejakt i sine kommuner.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no