18. jul
BØTER: Er en av disse bilene dine? En av de første dagene kommer politiet og bøtlegger deg om du fortsetter å parkere i rundkjøringa eller andre steder hvor det er forbudt å parkere på stasjonens elveside.
 
Nå kommer politiet og bøtelegger feilparkerte biler ved stasjonen
Parkerer du i rundkjøringa eller i vegen på elvesiden ved Eidsvoll stasjon, kan det ganske raskt koste deg 900 kroner.

Publisert: 20.jun.2018 11:30
Oppdatert: 20.jun.2018 11:44

Politiet har sett seg lei på at folk parker «over alt» ved Eidsvoll stasjon. Nå varsler de at de kan komme hver dag som helst og skrive ut bøter for feilparkering.

KOMMER IKKE FRAM

– Vi har vært på plassen tidligere og skrevet ut bøter. Det ser ut til at vi må ta oss en ny runde med bøtelegging, sier politioverbetjent og politikontakt ved Eidsvoll lensmannsdistrikt, Heidi Bjørklund.

– De feilparkerte bilene er til hinder for store utrykningskjøretøy, som brannbiler. De trenger å komme raskt fram om det skulle oppstå en situasjon, sier Bjørklund.

– Dette er et varsel til de som måtte feilparkere ved stasjonen. Dette er et fokusområde for oss nå, og en av de nærmeste dagene er vi der for å bøtelegge. Jeg antar at folk flest har andre ting de heller vil bruke 900 kroner på enn en parkeringsbot, legger politikontakten til.

LES OGSÅ: Nytt fortau brukes til parkeringsplass

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no