20. apr
Fint: Det er godt med snø på toppen av Marifjell.Foto: Bjørn Inge Rødfoss
 
Nå står løypene klare for nysmurte ski
Det er kommet så mye snø at det nå er mulig å gå på ski de fleste steder på Øvre Romerike. Her er noen av valgmulighetene.

Publisert: 05.jan.2018 19:00
Oppdatert: 05.jan.2018 11:11

Denne uka er det også kjørt løyper i løypenettet til Eidsvold Værks Skiklub. På stadion og i 2, 3 og 7,5 kilometeren rapporteres det om strålende forhold.

Hurdal Hele Året rapporterer også om strålende forhold en rekke steder. På Svartungsvegen og Fjellsjøvegen har det vært godt skiføre lenge allerede. På Minneåsen er Tisjøvegen og Byfellavegen ned til Kinnavegen kjørt i løpet av de siste dagene.

I Nannestad rapporteres det om fine løyper, både i lavlandet og i høyden. Hornsjørunden og Dalsetra ble kjørt tirsdag. I tillegg er det fine løyper helt opp til Marifjell. Moreppenrunden og deler av Nannestadrunden er også oppkjørt.

I Romeriksåsene har det vært fine forhold en god stund. Ut fra steder som Sjonken og Brovoll er det upåklagelige løyper. Dermed er det bare å ønske god skitur.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no