21. apr
NATT: I fjor tok over 50 personer med seg soveposen sin for å overnatte i biblioteket, høre høytlesning og kose seg. arkivbilde: Hege Svendsen
 
Natt i biblioteket for alle som vil sove over
Har du lyst til å overnatte i et bibliotek? Du har sjansen natt til søndag 14. januar når «Bli med!» igjen inviterer til å sove over mellom reolene i Eidsvoll bibliotek i Sundet.

Publisert: 12.jan.2018 13:00
Oppdatert: 12.jan.2018 11:59

Da lignende invitasjon gikk ut i fjor, var det mange som takket ja. Over 50, små og store, kom med soveposen under armen og var klare for en kveld og natt med høytlesing, inni-seg-lesing, spill og felles, grillet kveldsmat på en stor bålpanne utenfor Panorama. Frokost på søndagen spanderer Kiwi i Sundet.

Det skader ikke å ta med seg både noe å ligge på, pyjamas og ei lommelykt. Har du lyst til å være med, er det bare å melde seg på.

«BLI MED!»

«Bli med!» ble i sin tid opprettet for å skape en inkluderende møteplass for alle som kommer nye til Eidsvoll. Ønsket er å skape sosiale arenaer og aktiviteter hvor barnefamilier og enslige kan møte andre. Vi ønsker å få til tilbud for barnefamilier. Altså hele familien, ikke bare barna eller bare de voksne. Kort sagt skape arenaer og aktiviteter hvor voksne og barn sammen kan møte andre voksne og barn.

Overnatting i biblioteket er ett av «Bli med!»s tilbud. Det er også blitt arrangert overnattingsturer ute ved Hurdalssjøen, bakedager og kveldsmatturer til Gapahuken ved vanntårnet på Råholt.

LES OGSÅ: Inviterer til en natt mellom bøkene

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no