17. jun
Mallorca: Snart reiser over 50 deltakere til Mallorca sammen med elever fra Jessheim videregående skole. Nylig car de samlet til informasjonsmøte. Foto: Privat
 
Neste stopp, Alcudia på Mallorca
Sol, varme og lange strender venter deltakerne på årets tur til Syden.

Publisert: 06.mar.2018 14:00
Oppdatert: 02.mar.2018 12:19

For femte gang setter elever fra Jessheim videregående skole seg på flyet sammen med eldre mennesker for å oppleve sørligere breddegrader. Nylig møttes de til informasjonsmøte i Frivilligsentralen, for første gang.

– Det er over 50 deltakere på årets tur, og nesten alle møtte frem. Praten gikk lett over kaffekoppen og bløtkake, så nå gleder vi oss til 21. April og avreise til Alcudia, sier Rita Fjeld Hovden.

FRIVILLIG

Organisasjonen Det lille ekstra, som er arrangører, jobber frivillig for å spre glede og gi økt livskvalitet til mennesker som har behov for det. Elevene på Jessheim vgs., spesielt utdanningsprogrammet helse- og oppvekstfag, er de frivillige. På denne turen skal 15 elever, to lærere og Fjeld Hovden, reise sammen med deltakerne.

Alcúdia er en by på øya Mallorca i Middelhavet like utenfor kysten av Spania. Der venter sol, varme og lange sandstrender.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no