19. jul
MEDLEMMER. Norsk Forbund for Utviklingshemmede (NFU), Ullensaker lokallag, ønsker å komme i kontakt med flere med funksjonshemninger. Fra v: Aud-Eli Skotvedt, Elbjørg Slemdal, Bente Skedsmo, Marit Holmsen og Karina Jørgensen. Foto: Privat
 
NFU ønsker seg flere medlemmer
ULLENSAKER. Norsk Forbund for Utviklingshemmede (NFU), Ullensaker lokallag, trenger flere medlemmer for å kunne fortsette med aktiviteter.

Publisert: 20.mar.2017 11:36
Oppdatert: 23.mar.2017 14:01

– Vi er dessverre et lite lag med altfor få medlemmer. I løpet av året arrangerer vi seks fester, men med så få medlemmer blir det etter hvert vanskelig å opprettholde dette tilbudet. På festene får vi uvurderlig hjelp av Lions Club Ullensaker Jessheim. Uten disse «englene» hadde vi ikke greid oss, sier Karina Jørgensen i NFU Ullensaker lokallag.

Nylig ble det arrangert karneval på Lykkebo.

Hun forteller at det stort sett er mødre til funksjonshemmede barn, som nå har blitt voksne, og noen medlemmer med diagnose, som er medlemmer.

– Det er kanskje noen med yngre barn som kunne tenke seg og bli medlemmer. Taushetsplikten gjør at vi ikke får vite om eventuelle yngre personer. Vi omfatter alle typer psykiske utviklingshemninger. Med flere medlemmer, aktive eller passive, kunne vi kanskje finne på nye ting en gang hver annen måned. Ved eventuelle spørsmål er det bare å ta kontakt, sier Jørgensen.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no