14. nov
 
Nok en målfest for Turn-gutta
Målene fortsetter å renne inn for Eidsvold Turn. Spissplassen har vært et luksusproblem for blåtrøyene, men mot LSK 2 startet både Piotr Gawecki og Robin Hofer Dahl.

Publisert: 26.jun.2018 11:04
Oppdatert: 26.jun.2018 12:13

Begge spillerne har nær sagt scoret på bestilling hver gang sjansen har bydd seg. Likevel har spilletiden gått på hverandres bekostning. Mot Lillestrøms unge rekruttlag fikk de omsider prøve seg fra start sammen – men ikke som spisspar. Hofer Dahl inntok den ene vingen, mens Gawecki startet på topp.

- Jeg fløy vel egentlig bare rundt å surra i første omgang. Heldigvis fikk jeg gode instrukser i pausen og tok meg sammen etterhvert, sier Hofer Dahl som endte med både scoring og målgivende på den drøye timen han var på banen.

«BARE» 1-0 TIL PAUSE

Etter et kvarters spill lå den første ballen i nota. Jonatan Teigland tredte ballen frekt igjennom LSK-forsvaret. Piotr Gawecki holdt hodet kaldt og nølte ikke med å sende ballen forbi Matvei Igonen i Lillestrøm-målet.

- Jeg kommer alene mot keeper og da skal det være mål. That’s it, konkluderer Gawecki.

LES OGSÅ: «Nye» Myhrer fikk sin offisielle åpning

DRØMMESCORINGER

Hjemmelaget var ikke helt fornøyd med førsteomgangen, men giret om og startet den andre med gasspedalen i bånn. Fem minutter uti omgangen var ledelsen ikke bare doblet, men triplet. Først vendte Robin Hofer Dahl bort en av de gulsvarte før han curlet ballen nydelig oppe i lengste hjørne.

- Jeg liker godt å skjære inn i banen og legge ballen i lengste med venstrefoten, sier Tønsberg-karen.

Like etter vartet Turn opp med et herlig klikk-klakk-spill man oftere forbinder med Rio de Janeiro enn Myhrer. Den strålende tekniske oppvisningen ble passende nok avsluttet med at Jonatan Teigland satte ballen oppe i vinkelen. 20 minutter før slutt økte Johan Kolbjørnsrud til 4-0, før samme mann serverte Thierry Dabove som headet inn 5-0 ti minutter før slutt. På overtid scoret bortelagets bestemann, Charles Ezeh et trøstemål for kanarifuglene.

FORDELTE SPILLETIDEN

Utover i kampen benyttet Turn-trener Joakim Dragsten muligheten til å gi flere i troppen spilletid. Samtlige fem utespillere på benken ble etterhvert byttet inn.

- Jeg synes det er et viktig signal å gi, at vi slipper innpå det vi har. Det er flere som melder seg på i kampen om startplass, og da er en av mulighetene å få vist seg frem i match, sier trønderen. Blant innhopperne var unge Eirik Trøen, som fikk sitt første møte med a-lags-fotball siden tre kamper høsten 2016.

- Han har trent mer og mer med oss i det siste, og har gjort det veldig bra på rekruttlaget. Der preger han kampene og han gjør en veldig bra treningsjobb, skryter Dragsten av spilleren som trives best som sentral midtbane.

PS: Kristoffer Ødemarksbakken var ikke med i LSK 2-troppen til tross for at han kun fikk et kort innhopp i sluttminuttene mot Haugesund søndag. Maura-gutten ble hentet fra Ull/Kisa til Åråsen i forkant av denne sesongen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no