22. okt
 
Norconsult kjøper bedrift og utvider
Norconsult kjøper rådgivningsselskapet Brannsafe, og styrker sin kompetanse innen brannteknisk rådgivning.

Publisert: 06.okt.2017 10:30
Oppdatert: 05.okt.2017 15:26

– Vi ser fram til å få Brannsafes medarbeidere med på laget. De tilfører selskapet en kompetanse innen brannteknikk som vil styrke det tjenestetilbudet vi tilbyr våre kunder, sier Tom Baade-Mathiesen, divisjonsdirektør i Norconsult i en pressemelding.

Brannsafe er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen brannteknisk prosjektering, kontroll og rådgiving innenfor bygg- og eiendomsbransjen. Norconsult er Norges ledende tverrfaglige rådgiverbedrift rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur.

Ansatte i Brannsafe fortsetter i sine stillinger når selskapet fra 1. oktober viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, fra dagens lokaler på Jessheim

– Gjennom det siste tiåret har Brannsafe vært i vekst. Vi har derfor funnet tiden moden for å slå oss sammen med et større rådgivningsfirma med et nasjonalt virkeområde, som har solid økonomisk ryggrad og gode faglige ressurser innenfor faget. Sammen med Norconsult kan vi bli enda bedre på det vi er gode til, sier Vigdis Eidan, daglig leder i Brannsafe.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no