20. jul
Daglig leder: Ingrid Strid er ny daglig leder for Lille Barolo.
 
Ny daglig leder og fire nyansatte klare
Ingrid Strid er ansatt som ny daglig leder for Lille Barolo i Sundet.

Publisert: 14.sep.2017 12:00
Oppdatert: 14.sep.2017 12:50

Strid er én av initiativtakerne bak Kaffehjørnet i Eidsvoll sentrum. Der har de lyktes godt med å skaffe et hyggelig serveringssted.

– Lille Barolo utfyller hverandre og et samarbeid vil være til det gode for begge stedene. Og når kaffebaren hovedsakelig har åpent på dagtid og Lille Barolo er åpent kun på fredags- og lørdagskveldene, er det ikke noe problem for meg å jobbe begge steder, sier Ingrid Strid.

Eidsvoll Live arrangerer livekonserter med lokale band hver fredag. De holder sine arrangementer i Lille Barolo. Nå er det booket lokale band hver fredag til godt ut på nyåret. På flere lørdager framover satses det på dans og danseband, mens det på andre lørdager blir diskotek. Den økte aktiviteten gir behov for flere nye medarbeidere som kan hjelpe til i baren. Lille Barolo satser nå på å nå et yngre publikum, og har ansatt Lars Emil Stormo, Amalie Kirkebøen Dahlen, Håkon Widmer og Morten Dønnum Haugen er de nyansatte.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Yngre publikum: Lille Barolo ønsker å nå et yngre publikum. Disse fem er nyansatte: Lars Emil Stormo, Amalie Kirkebøen Dahlen, Håkon Widmer, Ingrid Strid og Morten Dønnum Haugen.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no