23. jul
Kom 4.500: Under Marcus & Martinus-konserten i 2016 var det 4.500 tilskuere på Skjoldnestangen. I år håper arrangøren på 2.000-3.000.Foto: Hege Høst
 
Ny folkefest i Sundet - Vazelina og Postgirobygget kommer
Lørdag 16. juni står Postgirobygget og Vazelina Bilopphøggers på scenen på Skjoldnestangen. Arrangøren håper på 2.000-3.000 tilskuere.

Publisert: 18.feb.2018 18:00
Oppdatert: 19.feb.2018 06:34

– Dette er tredje året på rad vi gjennomfører en stor konsertkveld i Sundet. Det har vært stor suksess de foregående gangene, og vi satser på det samme i år, sier Petter Helgesen, styreleder i Eidsvold Turn Fotball som arrangerer Eidsvollnatt. Under Marcus & Martinus-konserten for to år siden fylte 4.500 tilskuere Skjoldnestangen. I fjor var det 2.500 da Kurt Nilsen og Åge Aleksandersen gjestet Sundet.

Koster en halv million

– Vi bruker cirka 500.000 på å få disse bandene hit. Det betyr at vi må selge cirka 1.500 billetter for å gå i null, sier Helgesen.

Helgesen forteller at Eidsvold Turn Fotball får god hjelp av musikeren Hans Olav Trøen under selve bookingen av artistene.

– Han er på hils og fornavn med nær sagt alle i musikkmiljøet i Norge. Dermed har han en viktig rolle i denne sammenhengen, sier Helgesen.

Slagerkameratene er booket som oppvarmingsband, og billetter til den store konsertkvelden er lagt ut på Ticketmaster.

– Hva betyr slike arrangementer for Eidsvold Turn Fotball?

– Det er en viktig bidragsyter til klubbøkonomien vår, og så lenge folk kommer og dette er populært kommer vi til å fortsette å dra i gang slike arrangementer, sier Helgesen.

100 fra klubben i sving

Han forteller at cirka hundre av klubbens medlemmer vil delta for å lose Eidsvollnatt vel i havn. Klubben er allerede godt i gang med planleggingen, og har fått verdifull erfaring fra de to siste konsertårene.

– Det blir rigging av scene torsdag, rigging av lydanlegg fredag og test av lyd fredag og fram til konserten lørdag, sier Helgesen.

– Jeg tror slike arrangementer og happeninger er viktig for Sundet og for lokalbefolkningen, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no