18. aug
JOBBSKIFTE: Når Christin Brandt (t.v.) går over i ny jobb 1. juni, tar Line Gustavsen over som ny senterleder i Jessheim storsenter.
 
Ny senterleder
1. juni blir Line Gustavsen nye leder for Jessheim Storsenter.

Publisert: 09.mai.2018 09:00
Oppdatert: 08.mai.2018 15:52

Christin Brandt har vært senterleder på Jessheim Storsenter i fire år. Når hun går til ny jobb som eiendomssjef i Olav Thongruppen 1. juni, tar mangeårig markedssjef Line Gustavsen over roret.

– Jeg ser fem til en spennende jobb med nye muligheter i Oslo, men jeg har hatt fire utrolig flotte år her på Jessheim. Det er litt rart og sårt å ta farvel med så mange gode kolleger, både her i ledelsen og blant butikkene i storsenteret for øvrig, sier Brandt.

Hun trekker særlig frem det hun kaller fellesskapet i kommunen.

UNG BUTIKKSJEF: Sanket flere priser etter bare få måneder i jobben

– Jessheim var en uoppdaget perle for meg da jeg kom hit. Jeg har satt stor pris på det gode samholdet som strekker seg langt ut over senteret. Her drar foreninger, idretten, politiet, politikere, næringslivet og ikke minst ordføreren lasset sammen for å skape noe godt og nytt. Det er samarbeidet med alle disse som gjør denne jobben så spennende. Alt dreier seg nemlig ikke om shopping, sier hun.

– Er dette det siste vi får se av deg på Jessheim?

– Nei, jeg får jo håpe jeg er velkommen til å være med på Jessheimdagene eller Byfesten, ler hun, og legger til:

– Storsenteret kunne ikke fått en bedre leder enn Line til å ta over ballen.

ERFARING

Line Gustavsen begynte som markedskoordinator da hun kom til storsenteret for ni år siden. Så tok hun steget til markedssjef før hun nå altså inntar toppen.

– Jeg tenkte meg litt om før jeg takket ja til stillingen, men jeg lover ingen revolusjon i senteret. Jeg har jobbet tett med kollegaer i alle disse årene så jeg vet hva jeg går til. Dessuten har Christin lagt godt til rette så jeg tar over en godt innarbeidet og veldig stabil senterledelse. Jessheim Storsenter er i god driv, sier hun.

– Hvordan blir hverdagene dine fremover nå?

– Å være leder blir selvsagt en annen rolle enn den jeg har hatt til nå, men jeg tar med meg noen arbeidsoppgaver så alt blir ikke helt nytt. Men fortsatt handler det om å drive storsenteret godt i årene som kommer, sier hun.

– Det blir fortsatt festdager som før rundt senteret?

– Absolutt. Det er jo slike arrangementer som er med på å gjøre Jessheim Storsenter litt annerledes enn alle andre sentre, påpeker hun.

INGEN FARE

Tore Kværner i HK-Eiendom som eier storsenteret sammen med Olav Thongruppen, er overhodet ikke bekymret for det som nå skjer.

– Line Gustavsen har vært hos oss i ni år og vet hva hun går til når hun nå overtar stafettpinnen. Dette kommer til å gå veldig bra, og senteret er i de tryggeste hender med henne, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no