16. jul
ÅPNET: Finstadvegen mellom Sundet og brua over Andelva har blitt rassikret og fått fortau. Nå er vegen offisielt åpnet av ordfører John-Erik Vika og Solveig Schytz, leder for hovedutvalg for samferdsel i Akershus fylkeskommune.
 
Nye Finstadvegen offisielt åpnet
Den har vært kjørbar en stund allerede, men nå er den nye delen av Finstadvegen offisielt åpnet.

Publisert: 25.okt.2017 15:30
Oppdatert: 25.okt.2017 15:37

Det har vært en lang prosess å få laget fortau langs de 750 meterne med veg mellom Sundet og brua over Andelva i Bårlidalen: Helt siden 1985 har det vært jobbet for å utbedre veien med rassikring og fortau. Nå er anleggsarbeidene endelig ferdige og vegen åpnet.

Det var Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel i Akershus fylkeskommune, som foretok den offisielle åpningen, ledsaget av ordfører John-Erik Vika og representanter fra Statens vegvesen og entreprenørene.

Både John-Erik Vika og Solveig Schytz legger vekt på at det ikke har vært uvilje som er årsaken til at prosjektet har tatt lang tid.

– Årsaken til at prosjektet dro ut i tid, var at prosjektet var teknisk utfordrende, sier Schytz, og påpekte at området er rasutsatt. Nå er skråningene stabilisert med murer og stålstag, og vegen blitt utvidet med fortau.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no