25. jun
 
Opphevelse av hele loven
LESERBREV. Eiendomsskatteloven gir kommunene mulighet for årlig å innkreve mellom 2 og 7 promille av eiendommens verdi.

Publisert: 15.mai.2017 13:15
Oppdatert: 16.mai.2017 14:37

Eiendomsskatten er usosial og urettferdig og rammer uavhengig av den enkeltes inntekt og formue. Folk med eldre større eiendommer risikerer å bli jaget fra gård og grunn på grunn av denne skatten.

Vi har ved flere anledninger også sett reportasjer om hvordan skatten påvirker familiers økonomi. Vi har sett at flere ikke ser annen mulighet enn å ta barna ut fra barnehage og SFO for å få mulighet til å kunne betale denne uverdige dobbeltbeskatningen. Først er inntekten beskattet, så er kjøp av bolig ilagt dokumentavgift og i tillegg betales årlig formuesskatt av eiendommens verdi. Veldig mange har også store lån på boligen, og er det riktig at vi må betale eiendomsskatt på eiendom som banken i realiteten eier?

Egen bolig er i Norge en grunnleggende menneskelig rett og behov, og ikke et primært skatteobjekt. Fremskrittspartiets landsmøte vil fjerne hele loven og ber om at det fremmes et forslag om opphevelse fra 2020.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no