20. okt
Fornyer: Daglig leder Trym Denvik og driftssjef Arild Snekkerhaugen på ØRAS.
 
ØRAS satser på biobasert drivstoff

Publisert: 13.apr.2018 13:00
Oppdatert: 12.apr.2018 13:18

Som et ledd i sin miljøsatsing har Øvre Romerike Avfallsselskap (ØRAS) inngått avtale med Elstad Oljesenter AS på Kløfta om kjøp av det biobaserte drivstoffet HVO Diesel 100 fra Preem.

– Vi ser i dag en økende miljøbevissthet rundt valg av drivstoff og at flere velger fornybart. At ØRAS som et interkommunalt selskap nå velger HVO Diesel 100 er et svært positivt miljøsignal som vil bidra til reduksjon i fossile CO₂-utslipp. Dette er den første avtalen om leveranser av HVO Diesel 100 som vi gjør til et interkommunalt renovasjonsselskap, sier Olaf Thorheim i Elstad Oljesenter i en melding.

– Avtalen er et av flere tiltak vi gjennomfører for å redusere vårt miljøavtrykk. Vi jobber også med å kjøpe maskiner og utstyr som bruker mindre drivstoff. Vi har også et eget fyringsanlegg som varmer opp våre bygg og som bruker egenprodusert ren flis som er produsert på treverk fra gjenvinningsstasjonen, sier Arild Snekkerhaugen, driftssjef i ØRAS.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no