20. apr
Julegave: Ordfører Tom Staahle kom med ny bingomaskin.
 
Ordføreren kom med ny bingomaskin til jul
På Gjestad – ett av sykehjemmene i Ullensaker – elsker de eldre å spille bingo hver torsdag. Men bingomaskinen var i ferd med å bli utgått på dato.

Publisert: 23.des.2017 06:00
Oppdatert: 22.des.2017 15:15

Da tok ordfører Tom Staahle (Frp) grep.

– Jeg ble gjort kjent med at behovet for en ny maskin var stor, og i og med at det er jul var vel ingenting mer naturlig enn å ordne en ny maskin, sier Staahle til EUB.

Torsdag var han på plass og overleverte en helt ny maskin til dagsenterbrukerne på Gjestad. Det ble naturligvis mottatt med stor glede blant alle brukerne. De gledet seg stort over gaven.

– Det er alltid hyggelig her på Gjestad, og det er viktig at tilbudene til våre eldre ivaretas. Det var en enkel prioritering å ordne en ny bingomaskin, som benyttet anledningen til å ønske samtlige brukere riktig god jul. Bingoen er en sosial aktivitet som er viktig på dagsenteret. Da en liten fugl visket om behovet i ordførerens øre var veien kort for ordføreren å fikse saken.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no