19. jul
VILL JUBEL: Gjengen på Øri satte stor pris på nyheten om at de hadde vunnet KLPs Arbeidsgledepris. Foto: ØRI
 
ØRI vant KLPs arbeidsgledepris
Vekstbedriften Øvre Romerike Industriservice (ØRI) gikk helt til topps og vant KLPs arbeidsgledepris 2018.

Publisert: 24.apr.2018 15:00
Oppdatert: 23.apr.2018 13:11

Juryleder Vibeke Os Bratlie og P4s stuntreporter Sigurd Sollien ble tatt imot med smil, klemmer og jubel da de entret Øri med blomster og en særdeles hyggelig nyhet.

– Dere er vinnere av KLPs Arbeidsgledepris 2018. Dette var helt fantastisk, her snakker vi ekte arbeidsglede, sier juryleder Vibeke Os Bratlie, som også er leder for HMS-teamet i KLP

Hun forteller at det ikke manglet på gode kandidater, og at det har strømmet inn gode bidrag fra hele landet.

– Du kan trygt si vi har hatt en spennende oppgave med å gå igjennom alle. Men arbeidsgleden hos Øri skinte igjennom, og skilte seg ut i bunken av alle bidragene. Vi har en helt klar oppfatning av at vi har en verdig og riktig vinner, understreker jurylederen.

Nå har de det svart på hvitt gjennom KLPs Arbeidsgledepris, og kan glede seg til en velfortjent vinnerkonsert på arbeidsplassen med Daniel Kvammen 8. mai.

Nærmere 100 personer, hovedsakelig fra Eidsvoll, Ullensaker Hurdal og Nannestad, er ansatt i bedriften. Damen bak bidraget fra vekstbedriften er Marianne Dybvig, og personallederen er svært fornøyd med at de vinner en arbeidsgledepris. Hun setter et stort likhetstegn mellom ØRI og arbeidsglede.

– Jeg har allerede vunnet i «jobblotteriet». Jeg har verdens beste kollegaer, og de burde vinne en konsert og få den anerkjennelsen de fortjener, påpekte hun blant annet.

– Siden vi er en vekstbedrift betyr det at mange av kollegaene mine har ulike utfordringer. Det de likevel har lært meg er at det overhodet ikke svekker arbeidsgleden – tvert imot. Hos oss er det bøttevis med humor, omsorg, kaos og effektivitet i god blanding, akkurat i passe doser til å skape arbeidsglede i høye doser.

Hun forteller at uansett hvor lenge hun er ute av huset møtes hun av varme klemmer og en velkomst som skulle tilsi at hun har vært borte i ukevis.

– Dette høres skikkelig klisjéfylt ut, men akkurat så mye arbeidsglede rommer ØRI. Men arbeidsgleden følges også av stolthet for jobben som gjøres innen salg av produkter og tjenester, understreker hun.

LES OGSÅ: Driver ungdomsskolens «hjerte»

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
VANT:Daglig leder Stein Erik Lie og personalleder i Marianne Dybvig med juryleder og leder for HMS-teamet i KLP, Vibeke Os Bratlie. Foto: Øri
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no