22. apr
FORRYKENDE. Selda Ekiz holdt et forrykende fysikkshow i Nannestad. Foto: Nannestad vgs.
 
Over 400 realfagsdag med fysikkshow i Nannestad
NANNESTAD. I samarbeid med Nannestad kommune har Nannestad videregående skole arrangert realfagsdag med fysikkshow med Selda Ekiz.

Publisert: 11.mai.2017 06:00
Oppdatert: 10.mai.2017 13:58

– Over 400 gjester ønsket å få med seg begivenheten. Nannestad kommune har nettopp blitt valgt ut som en av 11 nye realfagskommuner, og det var ingen tvil om at realfagsinteressen er stor i Nannestad, sier Theresa Myran, utviklingsleder studiespesialisering ved Nannestad videregående skole

Fysiker og «Edutainer» Selda Ekiz kom til Nannestad videregående skole for å eksperimentere og underholde. Hele 421 barn, unge og voksne fra nærmiljøet strømmet til for å være med på en dag med moro. De besøkende kunne prøve seg på robotbygging med Robotklubben, få ansiktsmaling av elevene på Nannestad Hudpleie og lage egne papirraketter og skyte opp disse. Kantinen på skolen var og åpen, der kunne man blant annet få smake på ost- og chilipølsen Restaurant og matfag elevene tok gull med under NM i kjøttprodukter. Fysikkshowet ble varmet opp med varierte og flotte innslag fra Nannestad Kulturskole hvor vi fikk se blant annet Radiosymphonikerne, dansegruppa, solosang fra Oda Klingenberg, og sang fra gospelkoret The Young Northern Voice. Ekiz holdt et forrykende fysikkshow med både smell, sprell og flammer som underhold publikummet i alle aldre.

LES OGSÅ: Nannestad videregående best på påbygg i Akershus

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
INTERESSE. Det var stor interesse, og over 400 personer møtte opp til realfagsdag på Nannestad videregående skole. Foto: Nannestad vgs.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no