22. apr
FÅR BYGGE 60. Daglig leder Frode Thorsen kommer til å endre den gamle fabrikktomta på Mogreina fullstendig. Politikerne i formannskapet tirsdag ga grønt lys til å bygge 60 boliger der.
 
Overkjørte rådmannen: Politikerne sa ja takk til 60 nye boliger
JESSHEIM. Utbygger søkte om 69 boliger, rådmannen sa stopp på 30, mens politikerne gikk for 60.

Publisert: 02.mar.2017 07:01
Oppdatert: 02.mar.2017 07:20

Norgeshus vil bygge 69 boliger på fabrikktomta i Mogreina. Rådmannen innstilte derimot til formannskapsmøtet tirsdag på boligprogrammets 30. Dette fikk ordfører Tom Staahle og hans partifelle Ståle Lien Hansen til å fremme et forslag om 60 boliger.

– Vi fikk med oss posisjonen på forslaget og dermed et flertall. Det er vi tilfredse med. Denne eiendommen har gjennomgått en stor opprydding og er godt egnet til utvikling, påpeker Staahle.

Dermed er saken avgjort.

ALT ETTER PLANEN

– Vi er naturligvis fornøyd. Dette vedtaket betyr at alt kan gå etter planen og vi får ingen forsinkelser. Det eneste vi trenger å gjøre er å korrigere fra våre opprinnelige 69 til 60 boliger, sier daglig leder Frode Thorsen i Norgeshus.

– Hva med støyinnsigelsene?

– De gikk heller ikke gjennom. Før formannskapet møtte vi både posisjonen og opposisjonen for å orientere om planene. Begge hadde gode innspill og Ap landet også på 60 boliger, 30 nå og 30 ved neste planregulering. Så politikerne var ganske like. Nå bygger vi, sier Thorsen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no