20. sep
KONSERT. Slagerkameratene, som selv kaller seg et partyband fra Jessheim, spiller på kulturbanken Kreti og Pleti lørdag.
 
Partybandet spiller med Venke Knutson
JESSHEIM. De kaller seg selv et partyband fra Jessheim, men lørdag spiller de sammen med Venke Knutson i Kulturbanken Kreti og Pleti.

Publisert: 23.mar.2017 13:04
Oppdatert: 23.mar.2017 13:57

Det var allerede i 2015 at bandet Slagerkameratene og den veletablerte musikk-kunstneren Venke Knutson fant tonen under en konsert i Tønsberg. De ble enige om å gjøre noe sammen, men det har aldri passet. Før nå. Lørdag møtes de igjen, på Jessheim.

HAR FLERE HITS

Venke Knutson har flere hits bak seg. Allerede i 2004 kom albumet Scared, og låta «Kiss» fra dette albumet ble en superhit i Norge. I 2005 klatret Knutsson til topps på VG-lista med låta «Just a minute», fra albumet «Places I have been». I dag eier Knutsson musikkskolen «Poprommet» som har som formål å dytte talenter framover og skape musikkglede.

PARTYBAND

Og det kan være musikkgleden som binder Knutsson og Slagerkameratene sammen. Bandet har flere års fartstid, og brukes gjerne på arrangementer og er kjent blant annet fra Jessheimdagene og Spark-VM i Hurdal.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no