20. apr
Vekker oppsikt. Rundballene med denne påskriften vekker stor oppsikt i lokalsamfunnet i Hurdal.
 
«Pass på puppen» skrev bonden på de rosa rundballene. Nå får de masse positiv oppmerksomhet
HURDAL. «Pass på puppen» står det på bondens rundballer. - Vi måtte jo finne på noe annet enn alle andre, smiler Kristin Tangen.

Publisert: 30.nov.2016 20:05
Oppdatert: 27.jan.2017 14:48

- Jeg har stilt plassen til disposisjon. Det er kjerringa som har stått for påfunnet, sier bonde Arne Fagerli i Hurdal til EUB. De bor i Vestsidevegen i Hurdal. På jordet kan alle forbipasserende nå se rosa rundballer med påskriften «Pass på puppen».

- Vi måtte støtte en god sak, og ville gjerne finne på noe lurt. Da ble dette resultatet, sier Kristin Tangen. Til sammen 200.000 rosa rundballer har i sommer og høst ligget synlig på norske jorder til støtte for brystkreftforskning. Salget av rosa plast gjorde at Felleskjøpet tidligere i år kunne gi 300.000 kroner til brystkreftsaken. I Hurdal har Kristin Tangen og Arne Fagerli nå funnet sin helt egne fri. Det har ikke gått upåaktet hen.

- Vi støtter brystkreftaksjonen, og har sett «La puppen leve» som påskrift tidligere. Da måtte vi finne på noe annet. Vi har fått mange tilbakemeldinger. Folk synes dette har vært veldig ålreit. Vi vet om noen som har forsøkt å få tak i rosa plast etter at vi gjorde dette, men da var det utsolgt, sier Tangen.

LES OGSÅ: Rosa plast til inntekt for brystkreftsaken

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no