20. sep
VIL ETABLERE: Peppes Pizza vil etablere seg på Råholt. Nå jakter de på gode drivere. Foto: Presse
 
Peppes Pizza vil etablere seg på Råholt
Peppes Pizza har ambisjoner om å åpne 50 nye take away-restauranter i løpet av de neste tre årene. Råholt er et av stedene hvor de ønsker å etablere seg, og nå er de på leting etter en egnet driver.

Publisert: 21.feb.2018 19:20
Oppdatert: 21.feb.2018 19:20

Det melder Peppes pizza i en fersk pressemelding.

─ Peppes vil bidra til å løfte bransjen og markedet lokalt, og ikke minst øke fokuset på kvalitet. Folk på Råholt fortjener kvalitetspizza til en lav pris, sier Espen Hoff, administrerende direktør i Peppes Pizza i pressemeldingen.

Peppes har siden etableringen i 1970 bygget seg opp en solid merkevarestatus her til lands. I dag er de representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, med totalt 76 restauranter totalt i Norge. Nå varsler Peppes en etableringsoffensiv. Det som er mest avgjørende for etableringstakten er hvorvidt de klarer å finne de egnede driverne og nå starter letingen på Råholt. 

─ Pizzakrigen handler ikke bare om antall utsalgssteder, men i like stor grad om å finne de rette driverne. Nøkkelen til suksess ligger i vårt velprøvde franchisekonsept, og å samarbeide tett med franchisetakerne for å sikre balanse mellom vekst og lønnsomhet, sier Hoff.

Satser på take-away 

Peppes melder om vekst og gode resultater siste kvartal i 2017. For å fortsette veksten ønsker pizzakjeden å satse enda mer på take away-utsalg i kombinasjon med restaurantdrift, og utsalgsstedene skal tilpasses det lokale markedet. 

LES OGSÅ: Populær Jessheim-restaurant er nå konkurs

─ Flere ønsker Peppes inn i nabolaget sitt, og nå skal Peppes vokse ved å gi enda flere norske pizzaelskere akkurat det de vil ha. Fordelen vår overfor konkurrentene er at vi har lang erfaring på det norske markedet og en sterk franchisekultur. Konseptet er tydelig, men det er viktig for oss at konseptet også kan tilpasses hvert lokale markedet, noe vi håper skal tiltrekke de riktige driverne. Det hjelper ikke å være best i verden, om du ikke er best i gata, sier Hoff. 

Peppes ser fremdeles et potensial i det lokale markedet, og Hoff mener at deres sterke merkevare og konsept bidrar til at Peppes raskt kan ta en ledende posisjon på Råholt.

Råder til å bygge på lokalt engasjement 

Fredrik Wagner-Larsen har drevet Peppes-restaurant i 12 år og er en av franchisetakerne som har lykkes godt med etableringene. I dag står han bak tre Peppes-restauranter, og for å lykkes som driver i dagens pizzamarked mener han det aller viktigste er lokalt engasjement og god forståelse av det lokale markedet. 

LES OGSÅ: Råholt har endelig fått sitt polutsalg

─ Det er litt annerledes å drive restaurant i distriktene enn i sentrumsnære strøk, fordi man må spille på andre strenger enn bare take-away og levering. Der er det ekstremt viktig å opprettholde en lokal forankring slik at du blir brukt til alt fra bursdager til firmaeventer og fredagspils, forteller Wagner-Larsen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no