20. jun
INNSETTES: Per-Kristian Bandlien har blant annet vært stasjonsprest på Ørland Hovedflystasjon, sokneprest i Furuset i Ullensaker og lufthavnprest på Gardermoen. Nå har han fått jobb som sokneprest i Hovin. Foto: Privat
 
Per-Kristian er klar for nye presteplikter
Per-Kristian Bandlien går fra å være OSLs lufthavnprest til å bli sokneprest i Hovin kirke. Søndag er det formell innsettelse.

Publisert: 21.sep.2017 15:00
Oppdatert: 23.sep.2017 08:49

I Borg bispedømmeråds møte i juni ble Per-Kristian Bandlien ansatt som ny sokneprest i Hovin. Søndag blir det innsettelse i gudstjenesten i Jessheim kirke. Samme dag skal det markeres at Jessheim kirke ligger langs pilegrimsleden. Det hele starter med ottesang i Ullensaker kirke, før det blir pilegrimsvandring derfra og til Jessheim kirke. Ruta er om lag 12 kilometer, og menigheten oppfordrer alle å ta med niste og godt med drikke.

Innsettelsesgudstjenesten er ved prost Bjarne Olaf Weider, sokneprest Per-Kristian Bandlien og kantor Jorunn Aasen Devold. I tillegg kaster Ullensaker korforening glans over gudstjenesten med vakker sang. Det blir dåp, nattverd, søndagsskole og kirkekaffe etterpå – med mulighet for å hilse på den nye soknepresten.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no