20. jul
HEDRET NORGE. Slik ser deler av russebussen «Alle Tiders» ut. De stakk nylig av med prisen for beste interiør under Landstreffet i Stavanger.
 
Pimp pimpet de beste russebussene
EIDSVOLL. Russebussene «Alle Tiders» og «Bussen 2017» høster priser for interiøret. Det kan de blant annet takke Pimp AS for.

Publisert: 19.mai.2017 18:00
Oppdatert: 19.mai.2017 12:21

Konseptene er geniale. Mens russebussen «Alle Tiders» fra Drammen satset på binders, ostehøvel og rottefellabinding – for å nevne noe i interiøret – for å hedre den norske historien, gikk «Bussen 2017» fra Nordstrand for gamle deler fra tidligere russebusser i interiøret. Førstnevnte stakk av med seieren for beste interiør under Landstreffet i Stavanger nylig. Sist helg vant «Bussen 2017» samme pris under Landstreffet på Tryvann.

Det er det lokale firmaet Pimp AS – med firmaadresse i Eidsvoll – som har stått bak utformingen av begge russebussene. De feirer nå prisdrysset og er naturligvis strålende fornøyde.

– «Alle Tiders» fra Drammen kom til oss for 1,5 år siden og ytret ønske om interiørpris i Stavanger. Vi la en sliten buss på operasjonsbordet og oppfylte deres ønske. Det føles godt. Gratulerer til gutta, sier Henning Gulliksen Rodequist, gründer og daglig leder i selskapet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no