18. aug
KJØPER OPP: Nå styrker Plan1 sin posisjon på Romerike gjennom kjøp av Romerike Arkitekter AS på Årnes. Alle ansatte derfra blir med til Gardermoen fra 15. oktober.
 
Plan1 vokser videre
Plan1 AS kjøper opp Romerike Arkitekter AS.

Publisert: 10.sep.2018 11:00
Oppdatert: 10.sep.2018 12:36

Plan1 AS er et planleggings-, rådgivnings- og prosjekteringsfirma innen arkitektur, byggeteknikk, interiør, arealplanlegging, landskapsarkitektur og prosjektadministrasjon. Firmaet består av sivilarkitekter, sivilingeniører og ingeniører i tillegg til administrasjonen – og har kontorer på Gardermoen, Elverum og Hamar.

Nå styrker de sin posisjon på Romerike gjennom kjøp av Romerike Arkitekter AS på Årnes. Alle ansatte derfra blir med til Gardermoen fra 15. oktober.

NEI TIL DETALJHANDEL: Fylket setter seg på bakbeina

– Vi har bred erfaring med næringsbygg og skoler. Romerike Arkitekter AS er et godt drevet selskap som blant annet bringer med seg en stor portefølje av boligprosjekter. Dette vil skape en større bredde i selskapet vårt, sier daglig leder Knut Andersen i en pressemelding.

Etter oppkjøpet vil Plan1 AS ha 32 ansatte.

SKAL VOKSE

– Oppkjøpet er en del av vår ambisjon om å bli en større og mer synlig aktør på Romerike. I tillegg til de fem ansatte som blir med over, ønsker vi å vokse ytterligere gjennom å rekruttere innen arealplanlegging, landskapsarkitektur og økt prosjektlederkompetanse, sier Andersen.

Eier av Romerike Arkitekter AS, Ole Bjarne Folmo, er svært godt fornøyd med at hans ansatte og prosjektporteføljen lever videre.

– Vi hadde flere interessenter, men for oss var det viktig å finne en virksomhet som i størst mulig grad er lik vår egen. Som har de samme verdier og samme holdninger til faget. Det følte vi raskt at vi fant hos Plan1, sier Folmo, som nå trer ut av virksomheten etter over 40 år i arkitektbransjen.

– Det har vært et viktig mål i prosessen at våre nye eiere skal framstå som et attraktivt alternativ for våre ansatte. Det føler jeg vi har oppnådd nå. Dette representerer en klar styrking av det arkitektfaglige miljøet på Romerike, og jeg føler meg litt stolt over at vi med våre medarbeidere kan være med å bidra til utvikling av et sterkt og konkurransedyktig konsulentkontor med perfekt beliggenhet i Gardermoen-regionen, sier Folmo.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no