26. apr
Velkommen: Salgssjef Trude Tidem ved Plantasjen på Jessheim gleder seg stort over at det åpner nytt vareutsalg på Råholt.
 
Plantasjen satser på Råholt – åpner i Lidl-bygget
Ti ansatte kan få jobb når Plantasjen snart åpner butikk i det tidligere Lidl-bygget. – Området har fantastisk utvikling, sier administrerende direktør Rolf Baisgård.

Publisert: 28.feb.2018 14:00
Oppdatert: 28.feb.2018 14:08

Først varslet Peppes at de ønsker å etablere seg på Råholt. Nå er det klart at Plantasjen vil åpne et nytt utsalg i Lidl-bygget. Baisgård forteller at salgsarealet i den nye Plantasjen-butikken blir på 1.000 kvadratmeter.

– Vi vil ha Posten og bingoen som naboer. Det har lenge vært kjent at Posten har for store arealer. Det er mulig å dele opp lokalet, og vi har tro på at dette vil bli kjempebra, sier Baisgård til EUB.

8–10 ansatte

I tillegg til butikkarealet innendørs, satser de tradisjonen tro på å ha en uteavdeling med uteplanter.

– Forutsatt at alle godkjenninger går i orden, satser vi på å åpne dørene i midten av april. Utsalget vil ha åtte-ti ansatte, sier Baisgård.

Plantasjen, som blant annet har utsalg i Skedsmo (7.000-8.000 kvadratmeter) og Jessheim (3.500 kvadratmeter), ser stadig mer verdi i å åpne butikker på mindre arealer.

– Vi tilpasser oss, og ser at det fungerer meget godt med komprimerte butikkutsalg. Målet er å tilby en stor del av de samme produktene. Det blir neppe like mange hagemøbler, men kjerneproduktene våre vil være der, sier Baisgård.

– Hvordan går det for Jessheim-butikken deres?

– Veldig, veldig bra, svarer Baisgård, uten å ville kommentere det noe nærmere. Han sier regionen er svært spennende, forteller at kjeden snart åpner nytt vareutsalg på Bjørkelangen og utelukker ikke at det også kommer til å komme flere åpninger i tiden framover.

Dæhlie kjøper blomster

Det er Råholt Sentrum AS – ved Bjørn Dæhlie og Ole Martin Almeli – som eier Lidl-bygget i fellesskap.

– Hyggelig med Plantasjen som leietaker hos oss. Da blir det her OMA og jeg skal kjøpe blomster, det gjør vi jo ofte, skriver Dæhlie i en tekstmelding til EUB.

På Plantasjen på Jessheim gleder de seg til det åpner et nytt vareutsalg i nabokommunen.

– Ja, dette blir kjempespennende. Vi gleder oss og ønsker masse lykke til. Dette er vi sikre på at kommer til å bli veldig bra. Råholt er et spennende vekstområde, sier Trude Tidem, salgssjef ved utsalget på Jessheim.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no