23. apr
HJELP. Ullensakers lensmann Morten Huse ber om hjelp til å løse skytesaken i natt. Arkivfoto
 
Politiet ber om hjelp
JESSHEIM. Politiet ønsker tips etter skytingen i natt.

Publisert: 30.apr.2017 18:57
Oppdatert: 30.apr.2017 20:13

Lørdag klokken 23.27 fikk politiet på Romerike melding om skyting i boligområdet på Romsås. Flere personer meldte fra om at det ble løst skudd ved blokkene i Såvegen. Etter en væpnet aksjon som involverte Beredskapstroppen fra Oslo, pågrep politiet tre menn i 20- og 30-årene. Det beslagla deretter flere våpen i en leilighet.

TO VÅPEN

Lensmann Morten Huse sier det ble avfyrt en rekke skudd, muligens på flere steder i området. Det ble trolig brukt to våpen.

– Opplysningene fra vitner går så langt ut på at skuddene ikke var rettet mot personer. Vi ser likevel svært alvorlig på at det ble skutt i et boligområde. De tre mennene er pågrepet og siktet i saken. Én av dem har delvis erkjent å ha skutt, sier han.

Motivet for skytingen er fortsatt uklart for politiet.

Ønsker tips

Lensmann Huse oppfordrer alle som har sett eller hørt selve skyteepisoden, eller som har opplysninger som kan ha betydning for saken, om å ringe politiet på tipstelefon 915 65 870 eller 02800.

De siktede hadde på seg mørke klær, mens den ene hadde en oransje bukse. De ble observert på utestedet Haven på Jessheim tidligere på kvelden.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no