20. jul
KONKURRANSE: Ordfører John-Erik Vika, prosjektleder Viggo Sandviken, prosjektleder Gjermund Brennsæter, Magny Almeli og avdelingsbanksjef ­Åsmund Eidskrem inviterer barn og unge til idékonkurranse.
 
Premierer beste idé
Utbyggerne av «Stasjonsløkka» vil bidra til å bygge et godt ungdomsmiljø på Råholt, og inviterer til idékonkurranse.

Publisert: 09.nov.2017 21:00
Oppdatert: 09.nov.2017 21:03

Nå vil eiendomsutviklerne Ole Martin Almeli og BORI, Eidsvoll kommune og Totens Sparebank ha forslag fra alle barn og unge til tiltak og aktiviteter som vil gjøre det enda bedre å være ung på Råholt. Det er barn og ungdom som kan levere inn forslag. De tre beste forslagene vil bli premiert med gavekort fra banken. Hovedpremien er imidlertid at utbyggerne betaler for å gjennomføre prosjektet som blir valgt. Konkurransen starter nå, og varer til 15. desember. Alle forslagene må leveres inn i Totens Sparebanks lokaler på Råholt.

– Vi er åpne for alle forslag, og vi har heller ikke satt opp noe maksimalt kronebeløp. Man kan i prinsippet foreslå hva som helst, så lenge det vil bidra til å styrke ungdomsmiljøet på Råholt og flest mulig kan ha glede av det. Og prislappen må nødvendigvis være innenfor rimelighetens grenser, selv om vi ikke sier noe konkret om kroner og øre, sier Ole Martin Almeli.

Han er en av utbyggerne på «Stasjonsløkka». Almeli og boligbyggelaget BORI starter byggingen av totalt 500 nye leiligheter på Råholt i disse dager.

Gjermund Brennsæter, prosjektleder i BORI, sier de gjerne vil bidra til at bomiljøene på Råholt blir så bra som mulig.

– Det er skrevet mye, en god del av det negativt, om Råholt den siste tida. Vi vil bidra positivt, sier han.

Brennsæter bor selv på Råholt, og opplever miljøet som godt.

– De fleste kjenner seg ikke igjen i de negative beskrivelsene. Derfor er det så viktig å bygge videre på det som er bra, sier han.

Åsmund Eikrem, avdelingsbanksjef i Totens Sparebank på Råholt, sier at banken har lange tradisjoner med å støtte gode samfunnsformål.

– Det har vi gjort siden 1800-tallet. Derfor er det helt naturlig for oss å være med på denne konkurransen, også fordi vi er en samarbeidspartner med utbyggerne, sier han.

Også ordfører John-Erik Vika i Eidsvoll kommune er helhjertet med.

– Når det banker på døra og det kommer inn noen som vil bidra positivt på denne måten, sier ikke kommunen nei, sier Vika.

– Nå er det viktig at alle barn og unge kommer med gode forslag til hva vi kan gjøre på Råholt, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no