15. jun
SLUTTET: Nannestadrådmann Paul Glomsaker har sluttet med øyeblikkelig virkning. Kommunestyret har godkjent en sluttavtale.
 
Rådmannen i Nannestad har sluttet med øyeblikkelig virkning
Dette opplyste ordfører Hans Thue i kommunestyremøtet mandag kveld.

Publisert: 19.mar.2018 19:54
Oppdatert: 20.mar.2018 08:07

Kommunestyret godkjente enstemmig forslag til sluttavtale med rådmann Paul Glomsaker, som har vært rådmann i Nannestad siden 2013, da saken ble behandlet i lukket møte. Avtalen er inngått 18. mars, med virkning fra 19. mars. Opphør av arbeidsforholdet er 30. september i år, dersom han i mellomtida ikke begynner i annen jobb. 

Han får et sluttvederlag på ett års grunnlønn, om lag 1,2 millioner kroner, fordelt over månedlige terminer, med første termin i oktober i år og siste termin i oktober 2019.

Kjetil Kokkim, personal- og organisasjonssjef i Nannestad kommune, blir konstituert rådmann fram til ny blir ansatt.

– Dette kan vel tidligst skje utpå høsten, sier Thue.

I avtalen heter det at det under rådmannens ledelse er gjennomført en rekke viktige og nødvendige endringsprosesser i kommunen, og at kommunens økonomi er betydelig styrket, og at det er gjennomført flere større utbyggingsprosjekter med gode resultater.

Glomsaker står fra fratredelsestidspunktet fritt til å ta annet arbeid, forutsatt at dette ikke strider med inngått avtale. Eventuell inntekt fra annet arbeid kommer i fradrag i hans ytelser fram til opphørstidspunktet.

I avtalen heter det også at den behandles konfidensielt fram til godkjennelse av sluttavtalen er gitt av kommunestyret og at det deretter er å anse som et offentlig dokument.  Derfor ble møtet lukket mens behandlingen av saken pågikk. Det er også enighet mellom partene om at omstendighetene rundt avtaleinngåelsen skal være konfidensiell. 

LES OGSÅ: Nytt overskudd for Nannestad kommune


 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no