23. mar
SKADER: Rolf Møller (t.v.) og Egil Gundal hos GM Auto i Bønsdalen driver reparasjoner av karosseriskader på bobiler. Her får en bobil ny «bakpart».
 
Redder ferien for turister
I Bønsdalen holder GM Auto til. Firmaet har spesialisert seg på å reparere karosseriskader på bobiler. Det setter uheldige og travle turister pris på.

Publisert: 24.jan.2018 13:00
Oppdatert: 23.jan.2018 13:49

– Vi reparerer skadene i så stor grad som mulig. Det blir betydelig billigere enn å skifte delene, og går mye raskere. Det blir dermed også billigere for forsikringsselskapene. Dessuten tar det som regel litt tid før nye deler er på plass. Kunden sparer derfor mye tid. Det hender at vi utfører nødreparasjoner slik at turister som er uheldige og får skader på bobilen når de er på ferie kan komme seg raskt videre. Det setter de pris på, sier Rolf Møller.

VOKSENDE MARKED

Han eier bedriften, som holder til i Bønsdalen, sammen med Egil Gundal. De startet verkstedet for tre år siden, først som et tillegg til annen jobb.

– Det ble imidlertid for mye jobbing, og for ett år siden satset vi på dette på fulltid, sier Møller.

De jobber begge i verkstedet. I tillegg er det én person på deltid.

Han forteller at bobilmarkedet er voksende.

– Vi får også inn bobiler fra forhandlere. Vi reparerer også karosseriskader på personbiler, campingvogner og tilhengere, sier Møller.

BILLIGERE Å REPARERE

Han forteller at dersom de skulle skiftet den skadde delen, det vil si sideplata, på en bobil de har inne akkurat nå ville det kostet om lag 200.000 kroner. Den blir dermed rettet, sparklet og lakkert.

– Ved å reparere skaden kan vi klare det for om lag 60.000 kroner, inkludert lakkering. Og lakkereren har vi i samme bygg, rett under oss. Vi samarbeider også godt med Reklamehuset på Råholt når det er behov for ny dekor på bilene, sier Møller.

LES OGSÅ: – Dette er vårt paradis

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no