21. okt
BESØKSREKORD: Informasjonsmedarbeider Stine Cecilie Granlund og kommunikasjonsrådgiver Kirsten Lundem er fornøyd med besøksrekord.
 
Rekordmange skoleelever på besøk
Denne våren ble det satt ny besøksrekord ved Øras- skolen da 1145 elever fra Eidsvoll, Hurdal, Nannestad og Ullensaker lærte om avfallssortering.

Publisert: 01.jul.2018 15:00
Oppdatert: 29.jun.2018 14:34

Siden Øras-skolens oppstart i 2003 har det til sammen vært 23830 elever innom. I begynnelsen ble elever fra fjerdeklasse invitert, og siden 2008 begynte de også med et opplegg for 9. klasse. Til høsten blir det imidlertid noen endringer da elever fra 10. klasse blir invitert. – Vi har erfart at elever fra 10. trinn er mer modne for budskapet vi presenterer, sier kommunikasjonsrådgiver Kirsten Lundem.

Undervisningen vil også være oppdatert. Det betyr blant annet at elevene vil gjennomføre en praktisk søppelsorteringsøvelse.

– Vi har stor tro på at elevene lærer gjennom å gjøre ting praktisk, og kan stille spørsmål hvis det er konkrete eksempler på avfall de er usikre på, forklarer Lundem.

LES OGSÅ: Sommerferien kan brukes til skattejakt

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no