19. nov
NYTT: Quality Airport Hotel på Jessheim nord er bygd om. - Hotellet er blitt 7000 kvadratmeter større, sier direktør Anne-Margrethe Tveit og kommunikasjonsrådgiver Ida Isabelle Vasaasen.
 
Renoverte og bygde på for 350 millioner
Quality Airport Hotel ved E6 på Jessheim nord, er renovert og påbygd for 350 millioner kroner.

Publisert: 19.mar.2018 14:54
Oppdatert: 20.mar.2018 10:12

I ett år har hotellet vis-à-vis LHL-sykehuset vært en byggeplass for å totalrenovere og utvide med 7000 kvadratmeter. Det har imidlertid vært åpent for gjester hele tiden.

– Vi hadde 182 åpne rom og omsatte for 50 millioner kroner i fjor. Noen få klager ble det, men de aller fleste gjestene har tatt denne byggeperioden med et smil, sier hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

HUSKER DU DA TAKET FALT NED: Store skader i hotellet

Hun understreker at hotellet nå legger lista høyt.

– Vi skal være spesialister på mat, eventer, kurs og konferanse, og store kick-offer, påpeker hun.

BETYDELIG MODERNISERT

Hotellet på Jessheim nord har etter utbyggingen blitt betydelig modernisert og fremstår nå som en stor aktør på kurs og konferanser som skal være deres hovedinntekt. Det betyr blant annet:

500 kvadratmeter utstillingsareal.

En storsal på 700 kvadratmeter – som kan deles i flere – med total kapasitet på 1500–2000 personer.

Alle aktiviteter foregår på bakkeplan, oppover i etasjene er det bare hotellrom – 455 totalt

Trimrom og umiddelbar nærhet til naturen rundt Nordbytjernet.

Designet er skandinavisk med forsøk på å trekke naturen inn i hotellet.

SATSER PÅ MAT

– I tillegg satser vi på et solid og kraftig utvidet kjøkken som fokuserer på sesongens råvarer, helst kortreist. Kokkene skal lage mat både til hotellbuffeten, og til vår nye à la carte restaurant Brasserie X. Vi håper at den og baren Gran Bar blir et treffpunkt for lokalbefolkningen, sier direktøren.

KÅRET TIL BESTE DIREKTØR: Jannica Landmark Rosén

Som et ledd i å spare miljøet har kjøkkensjefen innført nudging, på norsk en vennlig dytt til å velge andre alternativer.

– Vi vil dreie forbruket over på mindre kjøttforbruk og serverer derfor mye sjømat og grønnsaker. Når sunne og fargerike alternativer lyser opp buffeten blir det lettere å velge det, men gjestene bestemmer selvsagt selv hva de vil spise. Og vi har en egen konditor som lager alt fra bunnen av her i huset, sier han.

LOKALE FOLK

Det er rundt 100 ansatte på hotellet, og de aller fleste er lokale. Det gjelder også ledelse.

– Tre av fire strategiske ledere bor her, det samme gjør driftssjefene. Vi er litt stolte av det, sier direktøren.

– Vi har tro på at de ansatte bor i nærområdet. Da blir de bedre ambassadører for arbeidsplassen sin enn om de bor lang unna, sier kommunikasjonsrådgiver Ida Isabelle Vasaasen.

Det gjenstår fortsatt noe arbeid på den østligste delen av hotellet, men alt dette skal være ferdig i juni måned. Inkludert en uterestaurant.

 
ÅPENT: Etter ombyggingen er hotellet mer åpent enn før, og arkitektene har rukt store vindusflater for å slippe lyset inn.
MAT: Hotellet har et mye større fokus på mat enn før. Her kan Mustafa Yucel og de andre kokkene blant annet stå ute i restauranten å produsere.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no