26. mar
Initiativet: De som står bak Sykkelbyen Jessheim er f.v.: Sidsel Skjelmerud fra Cockpit Event, Marianne Røhme fra Kondis og Roger Marthinussen fra Jessheim Park, mens Aurskog Sparebank sponser en flott Elsykkel som hovedgevinst til en av deltakerne.
 
Rullende rebusløp
Nå er alt klart for å gjennomføre høstens store sykkelrebus-orientering. Nytt av året er at alle postene er å finne langs kommunens sykkelveier.

Publisert: 23.aug.2017 09:00
Oppdatert: 23.aug.2017 09:28

Initiativtakerne bak Sykkelbyen Jessheim ønsker å vise fram hvor mange fine sykkelturer en kan legge inn ved kun å følge sykkelveiene. Derfor har de lagt årets sykkelrebus-orientering til kun sykkelveiene denne gangen.

Trekning av premier

Hele 13 poster er satt ut. Dette er A3 plakater med bokstaver som deltakerne skal samle sammen og sortere for å finne løsningsordet som består av totalt 20 bokstaver. Postene vil henge ut til 15. oktober.

– De som vil være med i trekningen av flotte premier må sende oss løsningsordet innen utgangen av 16. oktober. Vi har fått med Aurskog Sparebank til å sponse en sykkel, mens flere lokale bedrifter gir mange spennende premier alt fra gratis pizza til hudpleieprodukter, sier lederen bak Sykkelbyen Jessheim, Sidsel Skjelmerud.

Jakte løsningsord

Når løsningsordet er funnet, er det bare å melde dette inn til Sykkelbyen Jessheim sin facebookside eller på telefon til organisasjonen.

Det er nå fjerde året på rad at Sykkelbyen Jessheim organiserer rebusorientering. Høstens sykkelrebusløp er det niende i rekken.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no