22. aug
INNSAMLING: Anna Kokaas, Thea Rustad Rudi, Birgitte Berger og Malin Olafsen var blant dem som samlet inn penger til kreftsaken.
 
Russen samlet inn 115.000 til kreftsaken

Publisert: 09.mar.2018 17:00
Oppdatert: 09.mar.2018 14:12

Innsamlingsaksjonen til Eidsvollrussen ga brakresultat.

Elevene på Eidsvoll videregående skole leverte virkelig et krafttak mot kreft. De samlet inn hele 115.000 kroner til kreftsaken og ordning på senskader etter behandling.

– Vi er veldig stolte og glad for det russen får til. Uten dem hadde vi aldri klart å få inn så mye penger i Eidsvoll, og enda er de ikke ferdige med innsamlingen. De fortsetter sin digitale innsamling, så det er fortsatt mulighet til å støtte, sier distriktssjef Ingvild Reitan ved Distrikt Oslo og Akershus i Kreftforeningen.

Det var omtrent 70 bøssebærere i aksjon fra Eidsvollrussen denne uka, og de dekket hele kommunen da de gikk rundt med bøssene. Det har vært en aksjon hvert år siden 2006, og 260 millioner kroner har til sammen gått til Kreftforeningen på denne måten.

– Russen står for 90 % av bøssebærerne våre til denne aksjonen. De er veldig gode støttespillere, sier Ruth Ida Andreassen, rådgiver i Kreftforeningen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no