22. apr
God stemning: Mange setter stor pris på Marifjellsklassikeren.
 
Ruud Hofstad suveren i Marifjellsklassikeren

Publisert: 14.apr.2018 09:00
Oppdatert: 13.apr.2018 14:33

Tore Ruud Hofstad vant Marifjellsklassikeren med sluttiden 37.57.

Hurdølingen kom først til toppen. På de nærmeste plassene fulgte Aadne Bækken (40.22), Per Lundell (40.42), Ingar Stokstad (41.45) og Kjartan Roland (43.32).

– Det er fortsatt godt med snø i løypene. Mange så nok på dette som en fin og passende avslutning på en lang og fin skisesong, sier Rune Granås i arrangørstaben.

Tore Ruud Hofstad la opp som aktiv skiløper i 2010. Han bokførte til sammen fire VM-gull i karrieren. Siden har Ruud Hofstad blant annet satset på bankkarriere. Han har også flere ganger tidligere deltatt i Marifjellsklassikeren.

– Tore viste at han fortsatt går fortere enn mange på ski. Det var imponerende å se tempoet han holdt til toppen, sier Granås om prestasjonen i det uhøytidelige rennet.

På toppen fikk deltakerne servert pølser og drikke av Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag. 24 deltok i konkurranseklassen fra Rustad til toppen av Marifjell.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no