13. nov
22 mål. Tomtearealet er på cirka 22 mål, og Råholt ungdomsskole, Råholt Bad og Råholthallen er nærmeste nabo.
 
Salgsstart for Stasjonsløkka
EIDSVOLL VERK. Bori-medlemmer står fremst i køen når de første av nærmere 400 boenheter ved Eidsvoll Verk stasjon legges ut for salg.

Publisert: 09.apr.2017 12:00
Oppdatert: 07.apr.2017 12:54

– Forkjøpsretten hos Bori avklares denne uka. Salgsstart for prosjektet er torsdag 20. april på Søndre Samfund, sier Vibeke Voksøy, eiendomsmegler og fagansvarlig i Romerike Eiendomsmegling AS.

Prosjektet har fått navnet Stasjonsløkka, og 36 leiligheter selges i første byggetrinn. Prisene strekker seg fra 1.550.000 til 4.000.000 kroner. Leilighetene er fra 1- til 4-roms, og vil ha Eidsvoll Verk stasjon, Råholthallen, Lidl-bygget og Råholt ungdomsskole som nærmeste nabo.

– På den ordinære salgsstarten på Søndre Samfund blir det presentasjon av prosjektet og lett servering. Det er bare å møte opp med ferdig utfylt budskjema. Er det flere som ønsker samme enhet blir det loddtrekning, sier Voksøy. Totalt planlegges det elleve blokker med 391 leiligheter i området. Eiendommen ble regulert til boligformål i 2012. Det er Bori Utbygging AS og O.M. Holding AS som står bak utbyggingsprosjektet. O.M. Holding AS eier tomtearealet nærmest Råholthøyden, mens Bori eier naboeiendommen.

LES OGSÅ: Planlegger 350-400 nye leiligheter på Råholt

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no