20. sep
SAMARBEID. Hurdal kommune og Hurdalskoret har inngått et samarbeid som forplikter begge parter. (arkivfoto fra korets julekonsert: Anita Hanken)
 
Samarbeider med kor og helselag til alles beste
HURDAL. Politikerne i Hurdal ønsker å inngå samarbeidsavtaler med både Hurdalskoret og det lokale helselaget.

Publisert: 05.mai.2017 06:00
Oppdatert: 05.mai.2017 08:38

De folkevalgte mener at avtalene kan tjene begge parter.

FORPLIKTELSER BEGGE VEGER

Koret må forplikte seg til å være bidragsyter til blant annet Spark VM og 17. mai, holde julekonserter, arrangere pensjonistfest, arrangere jubileumskonsert i forbindelse med korets 30-årsjubileum og delta på store arrangementer i Hurdal kommune. Kommunen forplikter seg til å sørge for gratis leie av øvingslokale på Hurdal skole og kultursenter, gratis leie av lokaler ved store arrangementer og seminarer og årlig tilskudd på kroner 20 000,- i to år framover.

Også avtalen med helselaget skal være toårig. Støtten her er på 15.000 kroner i året og helselaget kan benytte lokaler på Hurdal skole og kultursenter, aktivitetshuset og helsetunet ved behov. Laget må blant annet bidra til folkehelsefremmende, positive gevinster for befolkningen i Hurdal gjennom å bidra med økonomiske midler til ulike prosjekter, pynte på helsetunet til 17. mai, arrangere juletrefest på helsetunet og samarbeide om en eldrekafé.

LES OGSÅ: – Det skal lukte deilig mat over hele huset

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no