16. jun
Nyetablering. Real Indian Restaurant har akkurat åpnet dørene i Sundet. Rakesk og Harsh Kumar er spente på nysatsingen. - God service, blide mennesker og ikke minst god mat skal kjennetegne oss, sier de to.
 
Satser på å selge indisk mat i Sundet
SUNDET. De har brukt måneder på å finne det rette lokalet på Østlandet.

Publisert: 05.okt.2015 10:31
Oppdatert: 27.jan.2017 13:32

Nå har Real Indian Restaurant åpnet dørene i Sundet.

- Vi bygger hele konseptet på indiske matretter. Det er godt kjent i Norge, og mange indiske restauranter går bra andre steder i Norge. Vi har god tro på Sundet og denne nysatsingen, sier Rakesk Kumar til EUB.

Restauranten er hovedsakelig drevet fram av en familiesatsing. Rakesks datter er med, mens nevøen Harsh Kumar er daglig leder. For noen dager siden åpnet Real Indian Restaurant dørene på adressen Torget 2, der Esso-stasjonen lå lenge. De senere årene har flere restauranter hatt tilholdssted i lokalene.

- Vi har gjort grundig research over aktuelle lokaler rundt omkring på Østlandet. For to måneder skrev vi kontrakt her, og de siste ukene er brukt på å renovere lokalene. En indisk satsing krever en indisk stil, og nå begynner det å få den formen som vi ønsker her, sier Kumar.

Har skrevet tiårskontrakt

Det er selskapet Indian Pizza & Bar Restaurant AS som står bak. Dette ble etablert i juli, men siden den gang har familiens forretningsidé endret seg noe. Derfor åpner de nå under navnet Real Indian Restaurant.

- Vi hadde opprinnelig en plan om pizza, takeaway og enkel mat, men så bestemte vi oss for å satse på et helindisk konsept. Vi føler det kan passe bedre her i Sundet, men er naturligvis spente på hva som venter oss. Mottakelsen har uansett vært svært god de første dagene, sier Kumar.

Han forteller at de har fått innvilget skjenkebevilling av Eidsvoll kommune. Restauranten vil i starten ha åpent på ettermiddager og kvelder i ukedagene. Fredag og lørdag vil åpningstiden strekkes ytterligere et par timer.

Rakesk Kumar sier familien har drevet Toms Matbar på Kløfta og i Nordkisa. Nå er det Sundet som står for tur. Driverne har skrevet tiårskontrakt med gårdeieren.

LES OGSÅ: Drømmer om Sundet som et økologisk mekka

Åpner Uteservering

Planen er også å ha uteservering.

- På fine og varme dager håper vi naturligvis at våre gjester vil benytte seg av den, sier Kumar.

- Hva gjør at dere vil satse på restaurantdrift i Sundet?

- For det første har vi hørt mye fint om stedet. For det andre synes vi lokalet passer godt til vår forretningsidé. Det ligger i sentrum, og mange mennesker ferdes rundt her. For oss kan ikke dette bli bedre, sier Rakesk.

- Hvor mye har dere brukt på renoveringen av lokalene?

- Det har jeg ikke noe eksakt tall på, men det dreier seg om tusenvis av kroner. Vi har fått til en nødvendig ansiktsløftning for vårt prosjekt.

- Hva vil de som besøker lokalet deres få oppleve?

- God service, blide mennesker og ikke minst god mat. Vi har en svært dyktig kokk som er nyansatt her. Han er vi godt fornøyde med å ha fått tak i. Nå er det gøy å være i gang, og vi gleder oss bare til fortsettelsen, sier Rakesk Kumar.

LES OGSÅ: «Redningen» har tatt over Garnityr

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no