20. sep
l
 
Savnet kvinne funnet død
Ble funnet i et skogområde tirsdag kveld.

Publisert: 30.jan.2018 22:28
Oppdatert: 31.jan.2018 08:18

OPPDATERING: Klokka 23.15 ble kvinnen funnet i et skogsområde i Nordkisa av letemannskapene, meldte politiet på Twitter i natt.

Hun ble erklært død på stedet. Den savnede kvinnen er 44 år og fra Nordkisa, og ble sist sett på på Nordkisa mandag formiddag. De pårørende ble orientert i natt, men navnet på avdøde er ikke offentliggjort.

- Vi har ikke mistanke om at noe kriminelt har skjedd, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt onsdag morgen. 

– Kvinnen ble meldt savnet tirsdag formiddag av Ullensaker lensmannskontor. Det ble da gjort en rekke undersøkelser. Hennes mobiltelefon ble slått av eller gikk tom for strøm natt til tirsdag, og siste bevegelse på bankkortet var mandag formiddag på Kiwi Nordkisa, sier operasjonsleder Per Stenslet ved Øst politidistrikt til EUB tirsdag kveld.

Stor leteaksjon

Basert på dette iverksatte politiet en storstilt leteaksjon tirsdag kveld med bistand fra både Norsk folkehjelp, Røde Kors og Norske Redningshunder.

Et titalls personer deltok i søket til fots, med hund, ATV-er og snøscootere med utgangspunkt rundt hennes bolig på Nordkisa og skogholt i nærhete.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no